Ова е најголемото семејство во светот! Овој човек има 39 сопруги, 94 деца и 34 внучиња со кои живее во куќана 4 спрата

334
Loading...

Зион Чана е „најбогат човек на светот“ со 39 сопруги, 94 деца и 34 внучиња со кои живее во куќана 4 спрата, овој човек е глава на најголемото семејство на светот.

Чан кој живее во изолирано село на границата со Бурма и Бангладеш, во секој момент има покрај себе барем седум жени, а една година успеал да се ожени со десет жени.

Во куќата има 100 соби и во нив живеат четири генерации, а бројот на семејството сеуште не е конечен.

Loading...
Loading..
You might also like