Зошто е погрешно да чувате ситни пари во автомобилот

416
Loading...

Многу возачи ги задржуваат малите пари во автомобилот, главно монети, и ги складираат на места каде што воопшто немаат место, бидејќи една безгрижна акција со нив може да го уништи целиот автомобил. Автомобилот е, во секој случај, извор на зголемена опасност. А безгрижно движење на возачот и тој, заедно со патниците, а понекогаш и пешаците, се наоѓаат во болница ако имаат среќа.

Loading...
Loading..
You might also like