Некст Тајм продолжуваат да ја торпедираат јавноста, му ја запејаа Нешто ќе те питам бабо на Иванов

1,308
Loading...

Огромна чест е што денеска имавме можност да бидеме гости кај претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, и да зборуваме на многу теми.
Свесни дека не секој и секогаш има можност да седне на иста маса со него, така што веруваме дека овој момент ќе остане вечно во нашите сеќавања.

Loading...
You might also like