Латас во колумна до Анѓушев: Никој не ти се плаши колку и милиони да имаш

811
Loading...

СДСМ сега е во онаа фаза во која што и да кажат, дури да имаат и инцидент на вистина, никој не им верува. Веќе не им се плашат, ниту ги мразат. Никој не им завидува на скапите гардероби и петте стана на Шекринска, возниот парк и селфија по најскапите плажи и скијалишта во светов на Заев кој сето тоа го стекнал со плата како градоначалник и премиер. Милионите на Анѓушев направени со тегнење жица во краен производ шајка од која потоа се заработуваат хидоцентрали, деловни згради… златна шајка да е, па не стига за сето тоа.

СДСМ сега е во најдолната фаза: предмет се на потсмев, заебанција.

Loading...
You might also like