Најавени дури 9 бомби за Рашковски кои ќе експлодираат деновиве?

221
Loading...

Вчера ми го покажаа видеото со аудио (слика и тон) каде што Коки му бара рекет на Оки.
Овој Оки, шејтан! Се си снимил.

Ахххх, да. Има продолжение од снимките за ТендеРашковски.
Кога наскоро ќе биде објавена, баш ме интересира следната прес конференција и соочувањето со Митовски, Златев и оној албанецот?

Loading...
You might also like