Кекеновски: Кој си гласаше за промена на името и Уставот тој нема кривично да одговара, а богами и тендери ќе си добива и сите удобности ќе си ги ужива. И лека полека сите кривични пријави ќе им бидат отфрлени

110
Loading...

ТАКА Е ДРУЖЕ ЗАЕВ
Кој си гласаше за промена на името и Уставот тој нема кривично да одговара, а богами и тендери ќе си добива и сите удобности ќе си ги ужива. И лека полека сите кривични пријави ќе им бидат отфрлени. А за тоа што крадел, мамел, лажел и други далавери правел ,,ска” проблем. Танте за кикирику. А ние останатите можеме до века гурабии да си јадеме. 😱
P.S. Па не се на другарчето Заев, негови, само Рашковски, Османи и Ахмети. По чуму Канчевска и останатите пратеници (по сопствена воља и убедување) гласачи да не бидат негови?!

Loading...
You might also like