Како планирате да го судите Миле ми текна а да останат недопрени Рашковски и Бетка?

115
Loading...

Пак ги измешаа знамињата. Место француското, пред Тимоније го бапнаа холандското. Луѓе, што ви се случува? Како во некој паралелен свет да сте заглавени, у зони сумрака, далеку било.
И како планирате да го осудите Миле Касно Ми Текна, а да не ги гоните, Рашковски Лав Мај Тендер, Бети Веома Врло Поштена, Гордана МвроДпмне и останатите. Не е ферски. СЛОБОДА ЗА МИЛЕ

Loading...
You might also like