Шарена Револуционерка: Со жалење констатирам дека се чувствувам како првокласна глупача бидејќи се надевав дека нешто ќе се смени во државава

274
Loading...

Со жалење констатирам дека се чувствувам како првокласна глупача бидејќи се надевав дека нешто ќе се смени во државава😎

Секој што ќе стапне на било каква функција има една единствена цел – како да украде големи пари!

Катица Јанева ми го изеде џигерот. Како можеше ова да ни го приреди?! На самиот почеток и’ простив за ужасниот стајлинг и извонредно сиромашниот вокабулар. Си велев – нека тера жената правда, другото не е важно.

Гној! Тоа е😢

Loading...
Loading..
You might also like