Овие два хороскопски знаци никогаш не лажат

327
Loading...

Овен: Нивното однесување и зборовите се вистински одраз на нивната личност и многу ретко кријат како се чувствуваат и размислуваат. На кого одговара – супер, и на кого не – дури и подобро, овните нема да го поминуваат своето време.

Секој понекогаш може да лаже, без разлика дали тоа е мала или голема лага. Но, постојат луѓе кои не можат да лажат, бидејќи едноставно се чувствуваат лошо и глупаво. Таквите луѓе најчесто се најранливи и подобро е да ја кажат вистината на лицето, без оглед на последиците.

Во денешниот текст астролозите откриваат што не значат два знака на Хороскоп …

RAM меморија

Иако се енергични, тие не сакаат да ја трошат својата енергија на лажење.

Поради нивната импулсивност, тие секогаш кажуваат што имаат во лице, без разлика дали тоа е повредување на некого.

Искреноста е нивна втора “јас”, така што тие никогаш не се двоумат да ја кажат вистината.

Како што е наведено погоре, нивните брутално искрени зборови можат да му наштетат на некого, но исто така се важни да ја зборуваат вистината.

Членот на овој знак се однесува на стариот “она што го гледате, што го добивате”. Нивното однесување и зборовите се вистински одраз на нивната личност и многу ретко кријат како се чувствуваат и размислуваат.

На кого одговара – супер, и на кого не – дури и подобро, овните нема да го поминуваат своето време.

Како прв знак на Зодијакот, Овен е најдобро поставен да ја игра улогата на водач и иницијатор, додека неговата подредена позиција редовно паѓа.

Ова се искрени и отворени луѓе кои не се плашат да го искажат своето мислење, дури и во ситуации каде што е сигурно подобро да се задржи за себе.

Тие се отворени, комуникативни и директни, а околината најчесто ги цени поради нивната чесност.

Тие не ми се допаѓаат лаги, предавство и каишки, така што секогаш знаете што сте.

СТРЕЛЕЦ

Извидници се најужасните знаци на хороскопот, без разлика дали верувате или не.

Исто така им е кажано дека се многу добри луѓе кои ги ценат своите пријатели и што имаат и што се многу великодушни.

Единственото нешто што може да се прекори (и не мора да значи) е она што тие сакаат да претеруваат некои од нивните настани. Сепак, да не се прават херои, туку да се забавуваат со компанијата за која зборуваат.

Во комуникацијата тие се многу отворени, понекогаш премногу директни. Тие велат дека она што за прв пат се сеќаваат, да побараат се што се интересираат, а понекогаш и децата се наивни за нивните планови.

Тие во основа се искрени и чесни и мислат дека се други.

Постојат големи раменици за плачење.

Со нив секогаш ќе знаете што сте и што мислат за вас.

Тие со задоволство ги споделуваат своите искуства и знаења со другите.

Стрелци, како овните, сите сакаат да кажат во лицето – без оглед на тоа.

Loading...
Loading..
You might also like