Татјана Стојановска плачела и се срамела од родителите кога ја избрале за Мис на Македонија

442
Loading...

Еве како изгледаше Татјана на времето кога од естрадните новинари беше наречена: “Црномурестото совршенство”!

Може да ви се допад

Loading...
Loading..
You might also like