Цеца го шокира балканот! Ќе се омажам пред сите

479
Loading...

Анастасија и Вељко Ражнатовиќ веќе долго време се во сериозни емотивни односи, имаат партнери, а нивната позната мајка Цеца се пошегува на своја сметка.

“Ќе се омажам пред сите нив! Ќе направам свадба и сè”, рече Цеца на шега, а потоа призна дека никогаш повеќе нема да се омажи и дека хартијата е само форма.

Loading...
Loading..
You might also like