Аркан плачел само еднаш во животот и еве за кого

314
Loading...

Драган Јокшиќ Џоксо беше убиен на 4 февруари 1998 година во Хоџабла Стокхолм Стокхолм Солвал. Дваесетгодишниот Фин Јан Ранинен, зависник од дрога, го уби со два куршуми во главата. Јоксиќ, највисок орган на скандинавското подземје, беше еден од најдобрите пријатели на Зељак Ражњатовиќ за неговиот живот.

Loading...
You might also like