Ме загрижува изјавата дека не смее да падне владата

249
Loading...

Многу несмасна изјава, во многу критичен момент. Но, не е тоа најстрашното. Мене ме загрижува клучната порака: дека не смее да се дозволи оваа влада да падне по никоја цена. Та нели за Македонија се боревте? Нели правите тоа што е најдобро за државата? Чуму толкава нервоза тогаш?

Loading...
Loading..
You might also like