Заев: Не заборавајте, јас го пријавив рекетот

112
Loading...

Верувам во транспарентни истраги верувам во многу прецизни и брзи истраги, посебно за вакви случаи.

Јас, уште еднаш напоменувам, сум човекот којшто го пријави овој случај. Да не биде тоа заборавено. Денеска оваа политичка гарнитура, преку извршната власт, создаде услови правосудството, Јавното обвинителство, непречено да работи, без разлика дали некој бил газда на медиум којшто ја поддржувал власта, денеска тој е во притвор.

Loading...
Loading..
You might also like