Народот: До кога ОЈО и Русковска ќе ќутат и ќе ја опструираат истрагата за рекет? Станува збор за рекет од преку 20 милиони евра

182
Loading...

До кога ОЈО и Русковска ќе ќутат и ќе ја опструираат истрагата за рекет?
Станува збор за рекет од преку 20 милиони евра.

Прво и второ осомничените нит имаат капацитет, нит знаење, нит пак храброст за таква акција!
Кои и колку од власта треба да се спасат???

Loading...
Loading..
You might also like