Предлог до Фатиме: Да бев обвинителка во СЈО, со таа моќ, а Катица да дадеше наредба за претрес на моја ташна, не, немаше да си помине со ,,пу, јазк” и плуканица во безбедносна камера. Ќе ја најдев каде се крие, во која дупка, и точно ќе и` го покажев местото каде припаѓа.

476
Loading...

Да бев обвинителка во СЈО, со таа моќ, а Катица да дадеше наредба за претрес на моја ташна, не, немаше да си помине со ,,пу, јазк” и плуканица во безбедносна камера.
Ќе ја најдев каде се крие, во која дупка, и точно ќе и` го покажев местото каде припаѓа.
Фатиме, драга, не ! Ти имаш многу повеќе моќ и овластувања. Не се стегај.

Кој работел со мене во ,,Вест” и ,,Дневник” точно знае што зборувам. 
Кога можев еден Горан Михајловски на 4 страни да го правам партал пред менаџмент и германски ВАЦ, кога си дадов отказ, можеш и ти Фатиме да напишеш ферман за јавност што точно сакаш да кажеш.
Германците ме сфатија. Дозволија преместување во ,,Дневник”.

Кажи си. Ќе те сфатиме.

Loading...
Loading..
You might also like