ФУРКАН САЛИУ ОБЈАВИ ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО ОД „ПЦОВКАТА“ НА ФАТИМЕ ЗА КАТИЦА

2,283
Loading...

Новинарот Фуркан Салиу објави забавно видео со кое го „отсликува“ на забавен начин наводната пцовка на обвинителката од СЈО Фатиме Фетаи, упатена до нејзината претпоставена во оставка Катица Јанева.

Loading...
Loading..
You might also like