Екс финкционер на СДСМ: Додека зборувате за министри и потпретседатели, се уништи институцијата надеж и се упропасти идејата за правна држава

246
Loading...

Абе луѓе што сте смешни. Зборите за министри, за потпретседатели некои.
Абе во време на оваа влада се уништи институција на надеж, се закопа, се упропасти идејата за правна држава.
Вие причате и се чудите на ситни глупости и дефокуси.
Криминал се случил и се случува, надеж се уби, СЈО се закопа, правда нема, живот без мир дојде, зарем уште имате некакви очекувања?!
Нели гледате дека се е импровизација, клиентелизам, апологетство и квазиелитизам.

Loading...
You might also like