Најголемиот борец за Битола распали на Фејсбук: Каква бела ноќ, бел ден немаме видено во Битола

459
Loading...

Организирајте БЕЛА НОЌ, ви се дало. Нека се забавува народот… Само не заборавајте дека Битола БЕЛ ДЕН нема видено од како почнавте да ја практикувате власта во неа.. БЕЛ ДЕН нема видено, а црнила колку сакаш.
Од огромниот број на прерано починати, до огромниот број на безобзирно избегани, па се до огромниот број на прерано предадени и очајни граѓани…
БЕЛ ДЕН не видовме како град, како заедница.. БЕЛ ДЕН, да би да ви обелат очите на сите кои и пакостите и и напакостивте на Битола и битолчани…
АИР ДА НЕ ВИДИТЕ….

Loading...
You might also like