Дудуш во судница – сакал да се спогоди со тепаниот

72
Loading...

Градоначалникот на општина Шуто Оризари го одложил судењето за физички напад кон својот некогашен соработник кој доби телесни повреди по блиска средба со него, јавува Алфа.

Дудуш кој е висок функционер на СДСМ прво побарал вонсудски договор со неговиот некогашен соработник кого на крајот на април физички и вербално го нападнал по што од судот добил одлагање затоа што го менувал адвокатот.

Loading...
Loading..
You might also like