Апасиев до Колозова: Кога ти викав дека ќе бидеш северномакедонка не ми веруваше! Борјановиот џип и џипот на борјан е едно исто

1,473
Loading...

Коа и викав на Ката Колозова, и тоа на телевизина кај Боки 13, дека ќе биде “Северномакедонка” – не ми веруеше… Сеа глеам и Кица Колбе плачела!? 
Епа, плачете бе апологети провладини!

#БаравтеГледајте
#БорјановиотЏипИџипотНаБорјан

Loading...
Loading..
You might also like