Започна лидерската средба! Милошоски и Десковска очи во очи, же се разговара за јавното обвинителство и предвремени избори

143
Loading...

Во фокусот на лидерската вечерва ќе биде Законот за јавно обвинителство, но лидерот на опозицијата Мицкоски најави

Засега ставовите на владата и опозицијата за темата предвремени парламентарни избори се разидуваат. Од Владата велат дека главна тема е Законот, а за тоа дали ќе се разговара за предвремени ќе се види на самото место, додека од ВМРО-ДПМНЕ нагласуваатдека освен за Законот за јавно обвинителство, тема ќе бидат и предвремените избори, кои биле и услов за одржување на лидерската.

Loading...
Loading..
You might also like