Кој би поверувал? Миленко испрати закана да Груевски и компанија дека ќе си лежат

863
Loading...

Толкава безбедносна имбецилност, немање безбефносна култура и безбедносна неспособност на едно место, тешко дека има видено светов!
Ско лежите, ќе си лежите не затоа што сте правеле криминал, ами затоа што сте биле глупи.
И, секако, затоа што вие не апсевте.
А си знаете, ако не си апсел – ќе те апсат.

Image may contain: text

Loading...
You might also like