Писател до Фетаи за Смилковско: До кога ќе им ги убивате децата?

152
Loading...

„Ние долго ги очекувавме овие бомби, затоа што беа долго најавувани како бум. Но, ништо суштинско нема во бомбите“.
– правна застапничка на родителите на убиените деца кај Смилковско Езеро по презентацијата на „бомби“ во новото риалити шоу на турбо фолк обвинителката Фетаи.
Јас имам само две прашања.
До кога ќе им ги убивате децата?
Ќе ги оставите ли веќе еднаш да си ги исплачат душите?

Loading...
You might also like