Тони Михајловски го прифати предизвикот од Овчарот кој сакаше да се кандидира за Претседател да ги паси неговите кози

248
Loading...

Не го познавам човеков. Секоја чест за стадото и маката што ја вложува да го одржи. Да си жив и здрав Марјан Трајчев.
Ако некој го знае, ве молам да му пренесе дека го прифаќам предизвикот. Ќе го пасам стадото сам. За возврат не барам ништо.
п.с. за козари цената е двојна. 

Image may contain: 4 people, people smiling, beard and text

Loading...
You might also like