После ова ќе го смените мислењето за НАТО: Погледнете како тепа полицијата во Црна Гора

396
Loading...

Фашизмот, репресијата и тортурата составен дел на фашистичка НАТОвска Црна Гора.

Само храбро брате Марко.
Никоме није горјела до зоре.

Image may contain: 1 person, beard and outdoor
Image may contain: one or more people, people sitting, shoes and outdoor
Image may contain: one or more people

Loading...
You might also like