Мицковски: Ако го продадеме седиштето на ДПМНЕ стедствата ќе одат во хуманитарни цели

491
Loading...

– Дали ќе ја продаваме или не, тоа е ирелевантно. Можеби и ќе ја продадеме и сретствата кои ќе ги земеме ќе ги дадеме во добротворни цели. Постојат многу опции, може и да го изнајмиме. Ние имаме не поголем имот од тој што го има уште една партија. Тој имот не е наследен од еден претходен систем, туку е резултат на работа на граѓаните, на донации, на симпатизерите и тоа е поголема разлика – рече Мицкоски.

Тој рече дека не сака имотот да се врати во општеството, туку да бидат почитувани законите и да биде ослободен.

Loading...
Loading..
You might also like