Експлозија на Апасиев: Поради тоа што тактизираше со законот за јазици, претседателот на Уставен можно е да одговара кривично

3,426
Loading...

Заради тактизирањето со т.н. Закон за двојазичност, претседателот на Уставниот суд може да заглави кривично 

#ДолуТиранскатаПлатформа

No photo description available.
Левица / E majta / Levica

11 hrs

Политичката партија Левица, по првично поднесената претставка во месец февруари оваа година до Уставниот суд на РМ против илегалниот т.н. Закон за двојазичност,.

Loading...
Loading..
You might also like