Апасиев до сиромаштијата: Додека се стегате да купите бурек, Нина Групер има 300 000 евра во банка

1,882
Loading...

Министеркава Нина Групер имала девизи у банка – цирка 300.000 ЕУР!? Си штедело девојчето, не јадело на голем одмор. 😘

p.s. Чисто „ориентално“, волку ни Грујо немаше. 

#аВиДушманиБурекЈогурт

Loading...
Loading..
You might also like