Ѓорчев никогаше не понесе одговорност за Ване Цветанов и Саше Шамарлитико кои се негови кадри?

152
Loading...

Кадарот на Влатко Ѓорчев!!!
Се вакви протежираше во партијата. Основен критериум: да се поглупи и по лигави од него.
Кадар на Ѓорчев беше и Саше Шамарлитико, тогаш во телевизијата на Бојо Андревски.
И за тие погрешни и глупи кадровски решенија, Ѓорчев никогаш не понесе одговорност!!!
И, како бе сега Влатко, било кој тебе ќе те гласа? Што направи ти за Македонија после толку години седење во Парламент?!
Сите проценки ти се анти-македонски, сите кадри исто. Сите дела, исто така.

Image may contain: 2 people

 

Loading...
Loading..
You might also like