Порталот Мактел со навреда кон албанците од ДУИ, ги нарече УЧКИ?

138
Loading...

СУДБИНАТА Е СУРОВА СО ГЕНЕРАЛ АНГЕЛОВ: Ќе загинеше за малку во битка со УЧКИ, сега наместо да го наградиме, тој цел живот се бие на тв со расипани куртони

Loading...
Loading..
You might also like