Дали Ременски ја напушти државата? Еве кога и бил последен статус на Фејсбук

1,406
Loading...

„Нема невозможни работи. Има само отсуство на мотивираност и упорност целите да станат реалност. Затоа, постојат луѓе кои сакаат и можат, луѓе кои можат но, не сакаат и луѓе кои не сакаат и не можат. Ако целта ги определува средствата, тогаш изберете ги вербата, упорноста и искрената желба! Ништо не е невозможно, додека не се заврши!“

Loading...
Loading..
You might also like