16 години без Колозов: Куќата на најпознатиот македонски цар денес е празна- пред неа стои само неговиот верен побратим! (ФОТО)

216
Loading...

Познатата куќа во манастирот Свети Пантелејмон во скопско Нерези каде на фотографијата денес сам без своите пријатели седи актерот Лазар Бараков.

Утре инаку се навршуваат 16 години од неговата смрт.

Loading...
You might also like