Пејачката Ана Николиќ е подготвена за ново враќање на музичката сцена после паузата од неколку години.

Покрај тоа што драстично ослабе, Ана последниов месец внимателно работи на средување на фигурата и линијата на своето тело сака да ја доведе до совршенство.

Нејзината најнова објава на Инстаграм докажува дека пејачката навистина се враќа во топ форма и изгледа совршено како на времето.

Таа потполно гола покриена само со пешкир на себе напиша „речете му на Исус дека кучката се врати“, по што наиде на стотици коментари оваа фотографија.

Николиќ со ваквото тело ги демантираше сите медиумски написи во минатиот период дека таа користи филтри и фотошоп само за да изгледа совршено како останатите пејачки.