Чудо: Рибарот спасил бела ајкула долга 6 метри : Еве како таа му се заблагодарува секој ден

Loading...

Ајкулата, која е долга околу 6 метри, рибарот ја нарекува Синди. Таа секое утро го чека него со својот брод на пристаништето.

Во продолжение уште една невообичаена ситуација: Елен влезе во продавница, а погледнете што се случи потоа

Loading...
You might also like