Ѓорчев: Во секој еден шарен се крие мало диктаторче црпнато од демократските пленуми

Loading...

Шарените станаа режим и фотељаши.

Во секој еден Шарен се крие едно мало диктаторче, црпнато од демократските пленуми. 👍

Loading...
You might also like