Македонија се врти кон Русија? Пендаровски гостин на Путин во мај

Loading...

Пендаровски изразил желба да биде во Москва во чест на победата против фашизмот?

Интересно, интересно..Заев вели нема алтернатива, Пендаровски сам се кани на прославата 😀 кој да му каже на Заев, јас или вие?

Како беше она чекор назад…ама во политиката треба да гледаш 10 чекори напред.

ttps://360stepeni.mk/video-pendarovski-na-9-maj-ke-ja-poseti-moskva/

Loading...
You might also like