Шарена револуционера: На пола СДСМ им се гади што вака е загубена контролата на државава

Loading...

Верувам дека на пола СДСМ во моментов им се гади од видливата загуба на контролата врз државава.
На втората половина, која, уште го тапша и бодри Заев дека е најбољи, ќе им се згади до вечер.

Loading...
You might also like