Шок за ВМРО! Шеќеринска: Можно е да ги одложиме изборите

Loading...

Министерката за одбрана, Радмила Шекеринска, остава простор за можно одлагање на предвремените парламентарни избори, кои треба да се одржат на 12 април, во зависност од тоа кога Шпанија ќе може да го ратификува Протоколот за влез на земјава во НАТО. Во интервју за „360 Степени“, Шекеринска вели дека таа опција засега не се дебатира, но дека не е целосно исклучена.

Loading...
You might also like