Најчевска збесна поради обложувалниците на Мијалков: Криминалците кои ве испокрадоа сега со вашите пари ги заменуваат библиотеките и книжарниците со коцкарници и обложувалници

Loading...

Криминалците кои ве испокрадоа сега со вашите пари ги заменуваат библиотеките и книжарниците со коцкарници и обложувалници.
Ова ќе го вброиме во капитално вложување или во странски инвестиции?
Не сум сигурна дали ви е јасно дека Груевски беше само папет на главниот мафиозо. Тој е жртвеното јагне кое го привлекува вниманието, а Мијалков си останува неприкосновен сопственик на подземјето и надземјето во Македонија.
Можеби треба убаво да ја погледнете претставата во која играв балет.

Loading...
You might also like