Мицковски: Сум работел и како чистач и не се срамам од тоа?

Loading...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски тврди дека професионалната кариера, по дипломирањето на Машинскиот факултет во Скопје, ја почнал како хигиеничар, по што стигнал до универзитетски професор, а во меѓувреме бил на студентски престој во повеќе европски земји.

На денешната прес-конференција, одговарајќи на новинарско пршање во врска со прозивките од СДСМ околу неговото образование, Мицкоски рече дека дипломира л на Машински факултет  со просек 9,61, по што почнал да работи.

Loading...
You might also like