Тони Михајловски со отворено писмо до Боки 13: Си пробаднала сестро/брате, те мислам, јадеш ли, издржи сестро!

Loading...

Toni Sanac Mihajlovski is feeling emotional.

Си пропаднала сестро-брате. Дали е тоа од срамот што го чувствуваш дека живееш во земја во која јас сум бил уметнички директор, или е тоа што те фрлија како последно гомно да венееш во Шутка не знам, ама знам дека јас сум многу горд на тебе. Ваков модерен рекетар и хуманист вака да се држи, браво. Те молам само филерче пред судење оти вака изгледаш како лош глумец, а знам дека не си, кој глуми дека не му е добро. Знам дека само тебе не ти пишаа писмо и тоа те убива. Те мислам. Јадеш ли, покрива ли те некој. Издржи брате, сестро. Ти бар одувек си бил, те цитирам, храбар/бра.

Image may contain: 1 person, closeup

Loading...
You might also like