Силјановска ги запрепасти амбасадорите: Во Рекет се вплеткани повеќе луѓе

Loading...

Во вeчерашната емисија на Алфа телевизија, Гордана Силјановска Давкова појасни дека „Рекет“ не е злосторничко дело сторено од 2-3 чинители, туку тоа е цела една мрежа, систем во кој има вплеткано многу луѓе.

-Бојан Јовановски е само еден од актерите, се работи очигледно за мрежа, не верувам дека е и главниот, ниту пак верувам дека Катица Јанева е самата креаторка на сето она што се случувало. И тоа е невозможно, бидејќи дело се прави со чинење и нечинење. Таа не била сама, туку опкружена со луѓе со кои разговарала, луѓе кои што добивале надоместоци, луѓе кои ја советувале, луѓе кои имале увид во предметите, така што тоа не е случајно, истакна Силјановска Давкова.

Loading...
You might also like