ТРАМП: ЕКОНОМИЈАТА E ПОВАЖНА ОД ЗАРАЗАТА

135

„Не можеме да дозволиме третманот да биде полош од самиот проблем. На крајот од 15-дневниот период, сами ќе донесеме одлука, во кој правец сакаме да одиме“.

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

WE CANNOT LET THE CURE BE WORSE THAN THE PROBLEM ITSELF. AT THE END OF THE 15 DAY PERIOD, WE WILL MAKE A DECISION AS TO WHICH WAY WE WANT TO GO!

120K people are talking about this

Овој твит на Трамп, Американците можеа да видат кога утрово се разбудија. Тие се запрашаа – од каде доаѓа ова, што значи ова?

Loading..