Лила Филиповска утре ќе отвара кутии во судница, дали ќе падни рекетот?

377
Loading...

Водителката Лила Филиповска, инфлуенсерка на социјалните мрежи, ќе сведочи на утрешното рочиште во процесот „Рекет“.

Лила е блиска пријателка на обвинетиот Бојан Јовановски, а има и историја на сомнителни бизнис зделки во кои учествувале заедно.

Loading...
Loading..
You might also like