Македонска докторка која дозна дека е позитивна на Корона: Драги мои, ова не е шега

334

Многу сериозна и совесна порака од Д-р Гордана Николиќ од Куманово.
Ви пожелуваме брзо закрепнување. #COVID19 #СедиДома

Image may contain: 1 person, text that says 'Gordana Nikolic тестот ковид денес фб да, позитивен шок немам написмено, допрва медицинските тоа може случи, данок космонаутската маска купив значи.. можам претпоставувам добив, тврдам. епидемиолозите ke заболената контакт службено почина, имав шетав никаде надвор знаеме носител, навидум здрав. свесно да пренесе некому, морате одите работа. морате муабет одете од по метра мобилен бидам карантин дома, не плашат влезот. комшиите возам блиски откако кесата плашам плашам врата заминат реалност отидов пијам суплементи. за освен главоболка лесно немам друг сипмтом. живот постот го пишувам доброто сите.'
Loading..