Цеца го сакала него пред да се омажи – Аркан им влетал во соба додека лежеле голи

547
Loading...

Цеца е една од најпознатите српски пејачки во Србија и регионот, а сите знаат дека му беше сопруга на Аркан.

Хајрудин Самарџиќ три години бил со Цеца, а во една прилика изјави дека Аркан упаднал додека лежеле.

– Аркан ме уапси додека бев со Цеца во кревет. Лежеше со мене гола во хотелот кога упаднаа припадници на државната безбедност. Оттаму ме однесоа во логор каде што едвај извлеков жива глава. Таа три пати абортираше бидејќи јас не сакав да роди. Тоа е баксуз жена. Кој и да бил со неа сега е мртов и го нема, рекол тој.

Loading...
Loading..
You might also like