Споделете! На денешен ден НАТО ја бомбардираше Југославија каде беа убиени 130 деца и 2000 цивили

10,036

НАТОЦИД 

Image may contain: text
Левица / E majta / Levica

а војните за профит!
Итно отповикување на членството во воениот пакт НАТО и повлекување на сите војници од мисиите на НАТО, преку кои се окупираат територии на туѓи народи за интересите на трети држави!

Loading..