Романа: Се срамат од мене бидејќи чувам и молзам крави, кози и овци

176
Loading...

Секој има свои погледи на живот и свои сфаќања. Свои љубови, страсти, желбa, не сакаат сите да живеат во град. Ги има и оние кои се задоволни со животот на село и својата работа.

И, навистина да не се тие не би имале многу нешта – како на пример тоа што оваа млада девојка го произведува. Но, и пречи односот кон неа.

Loading...
Loading..
You might also like