СПОДЕЛЕТЕ! Тасевски до Цветковиќ! Македонија е традиционално, конзервативно и патријархално општество и никој, ама баш никој нема право да им ги пере мозоците на децата со неморални западни блудничави вредности потпомогнати со финансии од Сорос.

466

Тасевски ја расчеречи Цветковиќ!
Македонија е традиционално, конзервативно и патријархално општество и никој, ама баш никој нема право да им ги пере мозоците на децата со неморални западни блудничави вредности потпомогнати со финансии од Сорос.
Задачата на образовниот систем е да ги учи децата со знаење од областа на науките а задачата на секој родител е да го учи детето на морал, етика, фамилијарни вредности, традиции, култура.
Погледнете што зборува идиоткава северџанистанска и ќе ви биде јасно дали ќе ги прифатите тие неморални вредности или ќе им се спротивставите.
Родители реагирајте секогаш кога во градинките и училиштата се спроведуваат блудничави идеи! Од развојот на децата ќе зависи колку здраво општество ќе имаме!